30.-31. OKTOBER 2024 I ODENSE

WHINN 2024

Få ny viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning og internationale trends inden for life science og velfærdsteknologi.

WHINN – Week of Health and Innovation er en to-dages international vidensfestival inden for innovativ life science og velfærdsteknologi. Deltag i events, udstillinger, matchmaking og netværksaktiviteter.

WHINN AFTER DARK

Begyndelsen på dit næste samarbejde

Et uformelt netværksevent med mad og gode mennesker.

Tag energien fra dagens faglige programmer, og brug aftenen på at netværke med kendte og nye samarbejdspartnere fra blandt andet regioner, kommuner, virksomheder og videninstitutioner. Bliv inspireret og skab de rigtige relationer, der baner vejen for nye forretningsmuligheder, forskningsprojekter eller noget helt andet.

Netværk & Matchmaking

Planlæg dine møder i uformelle rammer og deltag i professionel matchmaking.

Bliv udstiller

Vis din virksomheds løsninger eller dine forskningsresultater. Vær med på WHINN-udstillingen.

Oplæg & debat

Få viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning og internationale trends inden for life science og velfærdsteknologi.

DELTAGERE PÅ WHINN 2023

Virksomheder

Videninstitutioner

Kommuner

Hospitaler (regioner)

Andet

Jeg var utrolig glad for den store variation af oplæg, debatter og temaer, som jeg oplevede på WHINN 2022. Alt fra længere oplæg, debatter hvor man som tilskuer blev involveret på forskellig vis – til korte pitch, workshops og tid til at gå rundt blandt de forskellige stande. For mig, var alle emner og temaer yderst relevante og jeg har særligt taget spændende indspark om etik med hjem.

– Rikke Krogsgaard, projektleder DigiTech, Videnscenterkoordinator og underviser SOSU Østjylland

Det var spændende at deltage i en paneldebat med repræsentanter fra både offentlige og private organisationer. Selvom vi vil det samme, har vi meget forskellige verdensbilleder og vilkår. Derfor går vi nogle gange skævt af hinanden på tværs af offentlige og private aktører. Det er derfor rigtigt sundt med den slags debatter, hvor vi kan øge den gensidige forståelse. Her er WHINN en god ramme for debatten.

– Louise Weikop, kontorchef, Aalborg Kommune

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WHINN-PARTNER

PARTNERS WHINN 2023

Choose Theme Styling Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Ovent comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Demo
Home One
View Demo
Demo
Home Two
View Demo
Demo
Home Three
View Demo