Om WHINN

Hvad er WHINN?

WHINN er en international 2-dages konference inden for life science og velfærdsteknologi. WHINN er arrangeret som en videnfestival, hvor du kan deltage på forskellige events, udstillinger, matchmaking og en række netværksaktiviteter, som fx WHINN After Dark.

Hvorfor deltage på WHINN?

På WHINN får du ny viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning, teknologi og internationale tendenser.

Som deltager på WHINN får du ideelle rammer for at skabe nye relationer og pleje gamle. Du kan møde personer fra både private virksomheder, det offentlige – regioner, kommuner og hospitaler og forskningsmiljøer.

Måske du finder det perfekte WHINN-match – en ny kunde, en ny samarbejdspartner eller en ny investor?

Hvad er formålet med WHINN?

Siden 2015 er WHINN det årlige samlingssted for alle, der har interesse inden for sundhedsinnovation. WHINN tiltrækker mere end 600 besøgende fra ind- og udland.

WHINN er opstået på baggrund af et ønske om at skabe bedre sundhedsinnovation og forbedre fremtidens sundhedspleje. Og det skal ske gennem samarbejde på tværs af både den offentlige og private sektor.

Derfor gør vi os hvert år umage med at sammensætte et program med professionelt og fagligt indhold, som giver dig ny viden, inspiration og idéer til forbedring af fremtidens sundhedspleje.

Vær med på WHINN 2024 30.-31. oktober i Odense.

Choose Theme Styling Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Ovent comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Demo
Home One
View Demo
Demo
Home Two
View Demo
Demo
Home Three
View Demo